miércoles, 24 de octubre de 2007

EL RESSORGIMENT


Cert és que tots els "Dream Teams" tenen alts i baixos, però el que es va poder veure la temporada passada al camp de l'Hospi és difícil d'explicar, tant és així, que La Vecchia, per un cúmul de desavinences, va haver de fer penintència jugant a la 2ª categoria. (com la Juventus de Del Piero, quina casualitat, no?)
Potser va ser pel color blanc de la samarreta, potser per les desfortunades actuacions dels lamentables "professors"... el fet és que cal assumir la culpa i no excusar-nos en res ni en ningú.

Ara però tot sembla haver canviat, hi ha hagut dues noves incoporacions a l'equip (Xavinsen i Oriol Davids), dels que s'espera que aportin força i qualitat. Fins i tot el color de l'equipació ha canviat ja que des d'avui mateix, la Vecchia serà més agressiva, més letal, més... mecànica.


1 comentario:

Miquelofis III dijo...

Fins al moment en que Uri Gates no ens proporcioni les claus per a poder penjar tots nous posts, ens veiem en la obligació de participar com a simples espectadors d'aquest gran teatre que és el blog de la Vecchia... ays..., de manera que encara que no acava de lligar massa amb el to de la noticia us volia informar a tots dels jugadors reals que van defensar els vostres dorsals durant el darrer mundial. D'aquesta manera si algú vol caracteritzar-se més per a emular el seu homónim ja sap (jo en el meu cas hauré de tornar-me negre...)

1.- Marteen Stekelenburg
4.- Joris Mathijsen
5.- Gio van Bronckhorst
6.- Tim de Cler
7.- Khalid Boulahrouz
8.- John Heitinga
9.- Andre Ooijer
10.- Jan Krompkamp
11.- Kew Jaliens

Com veieu, durant el mundial els nostres "alter egos" eren, per dir-ho finament... cutres.. així que us adjunto la darrera convocatoria per si us motiva més:

1.- Marteen Stekelenburg
4.- Wilfred Bouma
5.- Urby Emanuelson
6.- Demy de Zeuw
7.- Rafael van der Vaart
8.- Clarence Seedorf
9.- K.J. Huntelaar
10.- Wesley Sneijder
11.- Robin van Persie

bueno... una mica millor no?