miércoles, 24 de octubre de 2007

Vecchia 4 - Toritos Bravos 1


La Vecchia ja ha efectuat el seu primer partit oficial de la temporada, i tot i jugar amb la que a data d'avui ja és l'antiga samarreta, va aconseguir la seva primera vistòria.
El partit no presentava masses dificultats, encara que l'equip va patir dues baixes d'última hora (Michel i Xavi). Els Toritos Bravos es van mostran inproductius en el camp, creant poques ocasions de gol i deixant molts espais, permetent el joc de la Vecchia, que tot i passejar-se per la corda fluixa durant alguns instants, finalment va rematar el match

Gols: Marc, Guille, Miquel, Uri

Highlights: Miquel esperem que en els moments decisius no perdonis.

2 comentarios:

Miquelofis III dijo...

Efectivament (i comencaré per aqui per alusions personals) els grans jugadors, sobretot aquells que es troben en grans equips, envoltats de cracks, no acostumen a fallar en les grans cites. Donat que aquesta no és exactament la definició que hom faria del nostre modest però vistós equip, no puc posar la mà al foc i assegurar que en aquell moment decisiu, no encarnaré al gran Meho Kodro i fallaré estrepitosament (tal i com va succeïr dijous passat). Ara bé, no cal que patiu, doncs tots i cadascún dels milers de seguidors que té la Vecchia saben que tot i estar lluny de la qualitat técnica que mostra Lionel, la capacitat de sacrifici, la força sobrehumana i el dinamisme inherent que posseixo, fan de mi una mena de Puyol casolà, per la qual cosa, tothom sap que pot esperar, també, el millor de mi. Com en tantes ocasions s´ha vist... :)

Enric Tomàs dijo...

Un Puyol casolà... sobretot casolà...